Δελτία Τύπου

5hours - Δελτίο Τύπου 17/07/2023
5hours, οι εγγραφές άνοιξαν! Ο αγώνας 53 χιλιομέτρων με το σημαντικό μήνυμα στη μνήμη του Θεοφάνη – Ερμή Θεοχαρόπουλου θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 για 2η χρονιά!

Η εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία Δημοκρατίας των Ιωαννίνων και ο τερματισμός θα γίνει στο Κέντρο Δραστηριοτήτων TAC στον Άγναντα όπου και ήταν ο τόπος διαμονής του Θεοφάνη Ερμή.

Η οικογένεια του Ερμή πιστεύει πως δεν έφυγε άδικα και έχει βάλει στόχο ζωής να αποκτήσει και η χώρα μας την εναέρια διάσωση που της αξίζει ώστε να μη θρηνήσουμε αλλά θύματα επειδή «δεν πρόλαβαν» και όλοι μας έχουμε υποχρέωση να συνδράμουμε σε αυτό το έργο. Το χρωστάμε στα παιδιά μας, στους φίλους μας, στον ίδιο μας τον εαυτό.

Το ατύχημα του Ερμή μπορεί να έγινε σε ορεινό περιβάλλον και πολλοί νομίζουν ότι μιλάμε για διάσωση στα βουνά. Όχι. Μιλάμε για τα εκατοντάδες ατυχήματα που γίνονται κάθε χρόνο ακόμα και μέσα σε κατοικημένες περιοχές με χιλιάδες ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους γιατί απλά δεν πρόλαβαν. Γιατί ο μηχανισμός είναι ανεπαρκής, είναι ελλιπής, είναι αναποτελεσματικός, είναι λίγος, είναι ελαττωματικός, χρησιμοποιήστε όποια λέξη θέλετε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και όπως όλοι γνωρίζουμε πάντα κρινόμαστε από το αποτέλεσμα!

Για την εγγραφή σας: https://register.5hours.gr

 
 
 

RUNNING EVENT

Don't give up... Dream hard... try harder!