Δελτία Τύπου

5HOURS - Οι εγγραφές άνοιξαν!

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται για τον αγώνα/εκδήλωση 5hours ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Θεοφάνη- Ερμή ο οποίος χάθηκε άδικα στις 30 Ιανουαρίου 2022 στα Τζουμέρκα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι εγγραφές άνοιξαν και μπορείτε πλέον να δηλώσετε τη συμμετοχή σας με όποιο τρόπο επιθυμείτε, είτε ως αθλητής είτε ως εθελοντής.
Στην ιστοσελίδα www.5hours.gr θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από τα Ιωάννινα και θα τερματίσει στην Άγναντα όπου ήταν και ο τόπος κατοικίας του τα τελευταία χρόνια, είναι όλη ασφάλτινη, έχει μήκος 53 χλμ και θετική υψομετρική διαφορά 1.140 μέτρα. Για όσους ενδιαφέρονται θα υπάρχει και Virtual race μέχρι 10 μέρες πριν την διεξαγωγή του μαζικού αγώνα.

Την Τεχνική Διεύθυνση της εκδήλωσης έχουν αναλάβει οι: Θωμάς Ρούμπας, Βασίλης Τζουμάκας, Χρήστος Μαυρίκιος, Λουκάς Πρατίλας και Νίκος Κωστόπουλος.

Ο άδικος χαμός του Θεοφάνη-Ερμή ανέδειξε με απόλυτο τρόπο τα τεράστια κενά που υπάρχουν στην επείγουσα εναέρια προστασία της ζωής στη χώρα μας για αυτό και σας προσκαλούμε όλους να βοηθήσετε ώστε να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση. Είναι τόσο κρίμα να χάνονται έτσι άδικα ανθρώπινες ζωές.

Η Οργανωτική επιτροπή

RUNNING EVENT

Don't give up... Dream hard... try harder!