Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

1. Η διαδρομή ξεκινάει από τα Ιωάννινα και τερματίζει στην Άγναντα. Πως θα επιστρέψω πίσω στα Ιωάννινα?

Η διοργάνωση έχει μεριμνήσει ώστε να υπάρχουν λεωφορεία τα οποία μετά το τέλος της εκδήλωσης θα επιστρέψουν τον κόσμο στα Ιωάννινα.2. Αυτοί που τρέχουν σε ομάδες σκυταλοδρομίας πως θα κάνουν τις αλλαγές μεταξύ των μελών τους?

Όσοι τρέχουν σε μορφή σκυταλοδρομίας θα πρέπει να έχουν δικό τους όχημα υποστήριξης όπου στα προκαθορισμένα σημεία θα κάνουν τις αλλαγές μεταξύ των μελών τους.3. Θα μπορούμε να αφήσουμε κάποιο σακίδιο με ρούχα που θα χρειαστούμε στον τερματισμό?

Πριν την εκκίνηση θα μπορείτε να μας αφήσετε την τσάντα σας με όποια προσωπικά αντικείμενα χρειάζεστε και την οποία θα σας παραδώσουμε στον τερματισμό.4. Θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού κατά μήκος της διαδρομής ή θα πρέπει να κουβαλάω ότι χρειάζομαι?

Θα υπάρχουν 10 σταθμοί τροφοδοσίας κατά μήκος της διαδρομής, περίπου κάθε 5 χλμ, όπου θα έχουν τα απαραίτητα υγρά και σνακ ώστε να σε βοηθήσουν να συνεχίσεις την προσπάθεια.5. Υπάρχει λίστα με υποχρεωτικό εξοπλισμό?

Όχι δεν υπάρχει αλλά αναλόγως των καιρικών συνθηκών την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα προτείνουμε τα απαραίτητα για την ασφάλεια σας.6. Αν για κάποιο λόγο αποφασίσω να εγκαταλείψω τι γίνεται?

Αυτοκίνητα της διοργάνωσης θα κινούνται κατά μήκος της διαδρομής επιβλέποντας όλους τους συμμετέχοντες και να παράσχουν βοήθεια σε όποιον χρειαστεί. Φυσικά θα υπάρχουν και εξειδικευμένες ομάδες διάσωσης καθώς και ασθενοφόρα για την περίπτωση που κάποιος θα πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως σε κέντρο υγείας.7. Πως συμμετέχω στον εικονικό αγώνα?

Χρονομέτρησε την προσπάθειά σου με συσκευή που έχει GPS (Ρολόι, κινητό) διάρκειας ακριβώς 5 ωρών. Ανέβασε την προσπάθεια στο Strava και στείλε το link της συγκεκριμένης προσπάθειας στο email της διοργάνωσης This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., μαζί με τα στοιχεία σου (Όνομα, Επώνυμο, Ημ. Γέννησης, Τηλέφωνο, Email). Το προφίλ στο Strava θα πρέπει να είναι public και όχι private. Οι 22 καλύτερες επιδόσεις θα λάβουν τιμητική εμφάνιση, πρώτη γραμμή στην αφετηρία του φυσικού αγώνα και φιλοξενία από την διοργάνωση την προηγούμενη και την ημέρα του αγώνα.


8. Θα επιτρέπεται σε φίλους να μας συνοδεύουν με ποδήλατο στην διαδρομή?

Φυσικά και επιτρέπεται και θα μπορούν να σας βοηθήσουν με την τροφοδοσία αλλά θα πρέπει να έχουν εμπειρία κίνησης σε ανοιχτό δρόμο και να είναι πολύ προσεχτικοί ώστε να μην ενοχλούν τους άλλους αθλητές.9. Θα κλείσει η κυκλοφορία για τα αυτοκίνητα την ημέρα του αγώνα?

Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός στην κυκλοφορία για αυτό και θα πρέπει να τρέχετε πάντα στη δεξιά μεριά και να προσέχετε στις διασταυρώσεις. Η αστυνομία θα είναι ενημερωμένη και θα μας βοηθήσει με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όσο αυτό είναι δυνατό καθώς και τα αυτοκίνητα της διοργάνωσης θα κινούνται κατά μήκος της διαδρομής για την ασφάλεια σας.